top of page

Launch website!

NIEUWE WEBSITE

Wij, Carrosserie Vanspauwen, zijn blij jullie de lancering van onze volledig nieuwe site te kunnen voorstellen. Hij heeft een grote make-over gehad en is nu ook toegankelijk voor mobiele apparaten zoals smartphones of tablets. Hij bevat nu een hoop nieuwe functies. Zo kan je onder andere via een gallerij het proces van een project meevolgen, je kan online afspraken boeken of via een livechat rechtstreeks in contact komen met een lid van ons bedrijf! Awesome!

 

TECHNOLOGY CHANGES THE WORLD

Technologie speelt in onze samenleven tegenwoordig een hele grote rol. Steeds meer bedrijven maken er gebruik van om zo hun werk efficiënter te laten verlopen. Desondanks alle voordelen van technologie, wordt er in de branche van de Carrosserie nog niet veel gebruik van gemaakt. Wij dachten: "dit is een zond, hier moet aan gewerkt worden."

En dat deden we. Vanaf nu bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een grote binnenweg te nemen bij de procedure na een ongeval. Contact opnemen met de verzekering, langsgaan voor een expertise, het aanrijdingsformulier opsturen... onze klanten hoeven zich daar niks meer van aan te trekken. Ze uploaden simpelweg een aantal foto's en wij doen de rest!

 

DE BLOG

De Carrosserie Vanspauwen-blog is dè nieuwe manier om up-to-date te blijven over alles wat er in ons bedrijf gebeurt. Informatie over de nieuwste oldtimer-projecten, grote herstellingen, een update op de website... kan je allemaal op deze blog verwachten. Stay tuned!

Volg ons
  • Mail wit + geen binnenkant
  • Google Places - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page