top of page

UPLOADEN

Tegenwoordig kan bijna alles geautomatiseerd worden dankzij geavanceerde technologie. We zien overal op de wereld bedrijven die steeds meer gebruik maken van het internet voor het gemak van hun klant. Vanaf nu hoort ook Carrosserie Vanspauwen bij die bedrijven.
Hieronder ziet u voorbeelden van alle foto's die u zal moeten doorsturen. Zorg dat alle foto's scherp zijn en alle tekst leesbaar is! Zodra u de foto's verstuurd heeft zal er telefonisch contact met u worden opgenomen voor de verdere nodige informatie.

FOTO'S MAKEN

Volledig voertuig

Maak een foto van het volledige auto vanuit de rechtsvoorhoek en linksachterhoek.

Chassisnummer

Een afbeelding waarop het chassisnummer van uw voertuig duidelijk leesbaar is.
Uw chassisnummer kan u vinden rechtsonderaan de voorruit, onder de motorkap of aan de binnenkant van de bestuurders- of passagiersdeur.

Kilometerstand

Een afbeelding waarop het aantal kilometers van uw auto te vinden is. Hiervoor moet de auto mogelijk eerst worden opgestart!

Kentekenbewijs
Klik op de afbeelding om hem te vergroten.

Een afbeelding van uw kentekenbewijs. Er bestaan 3 verschillende versies. Welke van de drie u heeft hangt af van de leeftijd van uw auto. In het geval u de laatste versie van het kentekenbewijs heeft (laatste twee foto's in de galerij) moet u een foto van de voor- en achterkant maken!

Groene kaart verzekering

Een afbeelding van de groene kaart van de verzekering van uw voertuig.

Schade

Maak enkele afbeeldingen waarop alle schade aan uw voertuig duidelijk zichtbaar is: uit verschillende hoeken, vanop afstand en in detail.

Aanrijdingsformulier

Indien u nog geen aangifte gedaan heeft bij uw verzekering, kunnen wij dit voor u doen. Maak een duidelijke afbeelding van het Europees aanrijdingsformulier. Indien u op de achterzijde iets ingevuld heeft, maak dan hier ook een foto van.

UPLOADEN

Hieronder kan u de foto's uploaden zodat wij ze kunnen bekijken. Druk op de knop 'Add File' en selecteer uw bestanden. Vul daarna de nodige informatie in en voeg bij uw naam en telefoonnummer eventueel een extra notitie toe. Druk dan op 'Send' en er zal contact met u worden opgenomen. Bedankt!

Nog onduidelijkheden? Contacteer ons!

bottom of page